FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Dansktalende personale

Gennem hele dit forløb vil der altid være en dansktalende person med ved din side, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Faste lave priser

Vi kører med en fast lav pris så du kan få et godt resultat til en fornuftig lav pris uden uforudsete udgifter.

Tryghed er i centrum

Vores danske personale fra tandklinikken er med dig under hele forløbet, så du kan føle dig tryg.

Tilfredse kunder

Når vores kunder har haft en behandlingsforløb hos os, har de i gennemsnit givet os 5 ud af 5 stjerner.

Faste lave priser
Vi kører med faste lave priser så du kan få et godt resultat til en fornuftig lav pris uden uforudsete udgifter.
Se priser
Tilfredse kunder
Når vores kunder har haft en behandlingsforløb hos os, har de i gennemsnit givet os 5 ud af 5 stjerner.
Se anmeldelser her

Få det eftertragtede Hollywood Smile

Med Porcelæn/Zirkonyum kroner af høj kvalitet som holder resten af livet til markedets billigste pris.

Er du utilfreds med farven eller strukturen på dine tænder, kan Porcelæn/Zirkonyum kroner være den perfekte løsning til dig. Med Porcelæn/Zirkonyum kroner kan du få det eftertragtede Hollywood Smile. 

Her på siden kan du læse mere om Hollywood Smile behandlingen. Kroner af Porcelæn/Zirkonyum bliver ofte brugt af æstetiske årsager – for eksempel hvis man er utilfreds med farven af sine tænder eller at man gerne vil have mere struktur og bedre look er Hollywood Smile den rigtige løsning til dig.
Porcelæn/Zirkonyum kroner kan dog også være en perfekt løsning til smadret tænder.

Ønsker du om at få det flotte Hollywood Smile? Så er du ikke alene. Der er rigtig mange som ønsker at få helt hvide tænder når de smiler. Det er også de færreste, der er født med 100% hvide tænder fra naturens side. 

Hollywood Smile er derfor noget man selv aktiv skal gøre noget ved. Behandlingmetoden er meget kendt i hele verden især USA, hvor man kender det fra TV og film stjernernes Hollywood Smile.

Hvis du overvejer at få Hollywood Smile, er det vigtigt, du altid tænker over, hvor mange tænder, du ønsker og få lavet. 

De fleste mennesker laver i alt 20 nye tænder- 10 i undermunden og 10 i overmunden. Det gøre at du får den helt perfekte flotte Hollywood Smile. Vi står altid klar til hver en tid med hjælpe dig med dine ønsker og sikrer du for, de rette vejledninger og hjælp inden du siger ja tak til Hollywood Smile behandlingen.

Tænder 1

Hvad koster Hollywood Smile – Pris på Porcelæn/Zirkonyum kroner?

Vi tilbyder 20 Porcelæn/Zirkonyum kroner for kun 19.995 kr. hvis man dernæst ønsker flere kroner koster det 1000 kr. pr tand. feks. 24 nye tænder vil koste 23.995 kr.
Du er velkommen til at kontakte os så vi kan booke en konsultation hvor vi i fælleskab finder ud af den perfekte løsning til dig. Vi laver alle former for tandbehandlinger i Istanbul ring eller skriv hvis du vil hører nærmere omkring priser og behandlingsmuligheder.

Sådan foregår selve Hollywood Smile behandlingen/forløbet i Istanbul

Hvis vi sammen afgør, at Hollywood Smile behandlingen er den rigtige løsning for dig, sliber vi dine tænder og tager målene af dine tænder. Inden vi begynder på slibe dine egne tænder, lægger vi blid lokalbedøvelse med en fin lille nål for at sikre, at du får en skånsom behandling uden smerter.

Målene sender vi til vores laboratorie, som derefter vil producere kronerne specielt til dine tænder. 

Det tager i alt 7 dage for hele behandlingsforløbet her i Istanbul. I mellemtiden får du midlertidige kroner på dine tænder. Når de endelige tænder er færdige, vender du tilbage til klinikken, hvor vi sætter kronerne på dine tænder og det er den sidste dag på klinikken.

Forløbet i Istanbul (7dags program)

Mandag: Ankomst til Istanbul → Tjekke ind på hotellet.

Tirsdag: Forundersøgelse på tandklinik → Slibning af tænder → Mål af dine nye tænder (tager typisk 3 timer cirka)

Onsdag:

Torsdag: Nogle tilfælde skal man på klinikken for afprøve sine nye tænder.

Fredag: Få sat kronerne på dine tænder → Behandlingsforløbet slutter efter 3 besøg på Klinikken og du er Hollywood Smile klar.

Lørdag:

Søndag: Hjemrejse til Danmark.

Man skal forbi tandklinikken maksimum 3 gange under hele tand forløbet i Istanbul.

Er der nogle former for bivirkninger/smerter efter behandlingen?

Efter slibning af egne tænder og sammensætning af Porcelæn/Zirkonyum kroner er der generelt meget få birvirkninger forbundet med behandlingen. Det er meget normalt, at tænder, som har fået kroner, kan være ekstra følsomme for varme og kulde i de første måneder efter behandlingen. Det kan godt være lidt ubehageligt men kræver ingen efterbehandling- og går i sig selv efter et stykke tid.

UDTALELSER

Hvad siger tidligere kunder?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål

Søger du Hollywood Smile? Så er vi den helt rigtige tandklinik, du søger.
Har du spørgsmål til behandling med Hollywood Smile eller bare generelt andre tandbehandlinger, må du meget gerne ringe til os eller skrive os en mail på [email protected]