Hårtransplantation behandling

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Dansktalende personale

Gennem hele dit forløb vil der altid være en dansktalende person med ved din side, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Fast lav pris

Vi kører med en fast lav pris så du kan få et godt resultat til en fornuftig lav pris uden uforudsete udgifter.

Tryghed er i centrum

Vores danske personale fra hårklinikken er med dig under hele forløbet, så du kan føle dig tryg.

Tilfredse kunder

Når vores kunder har haft en behandlingsforløb hos os, har de i gennemsnit givet os 5 ud af 5 stjerner.

Fast lav pris
Vi kører med en fast lav pris så du kan få et godt resultat til en fornuftig lav pris uden uforudsete udgifter.
Fast lav pris 15.995kr
Tilfredse kunder
Når vores kunder har haft en behandlingsforløb hos os, har de i gennemsnit givet os 5 ud af 5 stjerner.
Se anmeldelser her

Før behandlingen

Det første skridt imod dit nye hår er, at du har en gratis konsultation med vores danske hårspecialist fra den tyrkiske hårklinik hvor du får svar på alle dine spørgsmål, og vi ser hvordan det hele ser ud.

Når vi har vurderet at du er godkendt til, at kunne få foretaget en hårtransplantation giver vi dig en lang række informationer du skal bruge. Du skal kun bestille dine flybillet(er) alt andet står vi for, vi skal blot oplyses om fly dato fra dig så vi kan begynde på organisere hotel, transfer og behandlingsdagen for dig.

Man skal altid overføre et depositum inden vi begynder af booke og planlægge forløbet for dig i Tyrkiet. Det resterende beløb bliver betalt i hårklinikken i Tyrkiet. Du vil altid få en kvittering/bekræftelse på mail for dette.

Hvis vi mener du ikke er egnet til en hårtransplantation, giver vi dig inspiration til andre muligheder du kan bruge.

Når du ankommer i den tyrkiske lufthavn i Istanbul, tager vores dansktalende hårspecialist godt imod dig. Sammen med din danske kontaktperson bliver du ført til dit hotel hvor du kan slappe af efter en rejse dag.

Under behandlingen

Din danske kontaktperson kommer og henter dig på dit hotel og sammen køre I til vores klinik, hvor du sammen med vores læger går igennem hvordan dagen kommer til at foregå.

Herefter begynder selve behandlingen. Der bliver fortaget blodprøver. Du bliver barberet på hovedet og kommer ind i en af behandlingslokalerne. Du vil bliver lokalbedøvet i hovedbunden så hele behandlingen er smertefri.

Behandlingen tager som regel 7-9 timer og undervejs vil du få serveret frokost.

Under behandlingen vil vores danske personale tager sig af dig under hele behandlingen og sikrer, at du har det godt og at du får det perfekte resultat. Din danske kontaktperson er sammen med dig under hele behandlingen og vil hele tiden sørge for kvaliteten er i top imens du bliver behandlet og sikre kvalitet og sikkerhedskontrol.

Når hårtransplantationen er udført, bliver du kørt tilbage til dit hotel sammen med vores danske personale.

Efter behandlingen

Inden du rejser hjemad tager din kontaktperson dig med tilbage klinikken, for at lægen kan kontrollerer hårtransplantationen og om det hele ser ud som det skal.

Her vil du samtidig modtage information om efterbehandlingen og hvad du må og ikke må i de kommende dage, det er vigtigt du følger disse råd for at håret få de bedst mulige vækstbetingelser.

Du får udleveret alle produkter med til efterbehandlingen. Når hårtransplantationen er kontrolleret er du klar til at tage hjem igen til Danmark. Du bliver kørt til lufthavnen sammen med vores danske personale.

Du er også velkommen til at blive en dag mere for af opleve seværdigheder i den flotte by Istanbul sammen med din danske hårtabsspecialist- hvis man vælger dette er hjemrejsen på dag 4.

I de første par dage efter behandlingen må du ikke indtage alkohol, vitaminer, panodiler eller andet smertestillende du ikke har udleveret af personalet, du vil få informationer for alt hvad du må og ikke må.

Du skal sove oprejst i de første tre nætter for at mindske hævelsen. Det er helt normalt at man bliver lidt hævet efter behandlingen, men dette forsvinder igen efter en to til fire dage.

Infektioner forekommer sjældent hvis du bare følger almindelig hygiejne og de informationer du får af personalet.

Du vil et par dage efter behandlingen få sårskorper i behandlingsområdet, disse vil forsvinde igen efter en til to uger. For at der ikke opstår infektion er det vigtigt du ikke rører ved hovedbunden med beskidte fingre.

Får at hovedet og hårsækkene får lov til at hele korrekt og du dermed får det bedste resultat, må du i tre uger efter behandlingen ikke dyrke anstrengende sport eller svede unødigt, det er også vigtigt du ikke går i sauna eller svømmehallen.

Du må ikke gå i regnvejr uden paraply eller få stærkt sollys på hovedet.

En del oplever et tab af håret efter en to til otte efter behandlingen, hvor de “nye” hår kan falde af. Dette er helt normalt og hårene kommer igen og du vil se fremskridt allerede efter tre måneder.

Det helt endelige resultat kan tager op til et år, så det er vigtigt du væbner dig med tålmodighed, vi lover at resultatet er al ventetiden værd.

Sidst men ikke mindst for du gratis kontrol hver måned over 1 år af din danske hårtspecialist efter behandling.

UDTALELSER

Hvad siger tidligere kunder?

Kontakt

Hvis du kunne være interesseret i en hårtransplantation, så er vi mere end klar til at hjælpe. Ring til os i dag på telefon 28 25 53 59, skriv til os på mail [email protected] eller udfyld kontaktformular. Kontakt os hurtigst muligt og så snakker vi om din fremtidige hårtransplantation.