Hårtransplantation i top kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Dansktalende personale

Gennem hele dit forløb vil der altid være en dansktalende person med ved din side, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Fast lav pris

Vi kører med en fast lav pris så du kan få et godt resultat til en fornuftig lav pris uden uforudsete udgifter.

Tryghed er i centrum

Vores danske personale fra hårklinikken er med dig under hele forløbet, så du kan føle dig tryg.

Tilfredse kunder

Når vores kunder har haft en behandlingsforløb hos os, har de i gennemsnit givet os 5 ud af 5 stjerner.

Fast lav pris
Vi kører med en fast lav pris så du kan få et godt resultat til en fornuftig lav pris uden uforudsete udgifter.
Fast lav pris 15.995kr
Tilfredse kunder
Når vores kunder har haft en behandlingsforløb hos os, har de i gennemsnit givet os 5 ud af 5 stjerner.
Se anmeldelser her

Vi hjælper dig med din hårtransplantation

Vi kender alle nogen der oplever det, mange af os har måske endda prøvet det selv.

Der begynder at komme et par skallede pletter og håret bliver tyndere på toppen. Det er helt normalt og en helt almindelig del af livet for mange. Nogle er rent hormonelt blot mere eksponerede for det end andre.

Vores frisure og hår er en stor del af vores identitet og derfor har det en stor indvirkning på ens udstråle og det man ønsker at udstråle til omverdenen.
Vi har derfor specialiseret os i at hjælpe dig med at få lige præcis den udstråling du ønsker, gennem hårtransplantation.

Hårtransplantation er et tabu i det offentlige rum, men faktisk en behandling der kontinuerligt vokser i antal kunder og bookede operationer.

Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at bekæmpe hårtab og pletskaldethed, så du får præcis den frisure som du drømmer om.Vi har dansk personale tilknyttet til vores hårklinik i Tyrkiet på den måde kan du føle dig i gode og trygge hænder ligeså snart du træder ind i den tyrkiske grænse.

Vi flyver med dig til Istanbul, står for din hotel booking, samarbejde med klinikken og er med dig hele vejen gennem din hårtransplantation, både før, under og efter så du er i sikre hænder.

Vi rejser med dig til Tyrkiet, sørger for du får den rette forbehandling, vejledning og at indgrebet foregår præcis som det skal.

Tryg hårtransplantation i Tyrkiet

Vi kan igennem vores klinik i Istanbul en af de bedste hårtransplantation klinikker i Istanbul, med dansktalende personale og nogle af landets bedste læger inde for faget, så du er i sikre hænder og får en god behandling. Vi holder en indledende samtale med dig først om dit ønske og forventninger.

Vores danske personale møder dig i lufthavnen i Istanbul, står for din hotel booking, samarbejde med klinikken og er med dig hele vejen gennem din hårtransplantation, både før, under og efter så du er i sikre hænder.

Vores hårtransplantation klinik har mange års erfaring og har både lavet hårtransplantation til kvinder og mænd mange gange før. Samtidigt kan de også give dig en skarp hårtransplantation pris som danske konkurrenter vil have svær ved at matche uden det bliver sjusket arbejde.

Hvis du ønsker at høre mere skal du være velkommen til at kontakte os på vores kontaktformular, eller vores mail. Du kan også fange os på telefonen hvor vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig om dine muligheder.

UDTALELSER

Hvad siger tidligere kunder?

FUE Hårtransplantation

Hos vores klinik udfører tilbyder vi FUE hårtransplantation. Dette er en af de mest sikre metoder og samtidig får du et naturligt og arfri resultat.

Det specielle ved FUE metoden er at hvert eneste hårsæk høstes enkeltvis og implanteres enkeltvis. Dette medfører at du undgår linære hårudskæringer og dermed efterfølgende ar i nakke og hoved.

Vi er din tryghed for god hårtransplantation

Når man kaster sig ud i at ville have en hårtransplantation kan der være mange ubekendte og fremmede ting man ikke ved. Vi er derfor din sikkerhed og tryghed for en succesfuld hårtransplantation.

Vores danske personale møder dig i lufthavnen i Istanbul, sørger for du får den rette forbehandling, vejledning og at indgrebet foregår præcis som det skal.

Vi sikrer også dig at du får den rette vejledning for efterbehandling og at du kommer til tjek hos hårtransplantation klinikken så du er sikret alt er som det skal være når vi rejser hjem igen.

Din tryghed er vores fokus og det vigtigste vi tilbyder dig. Vi arbejder for din tryghed så du får en god og gnidningsfri oplevelse med din hårtransplantation.

Kontakt

Så hvis du ønsker en nem, skånsom og professionel hårtransplantation udført af top professionelle eksperter, men til en yderst favorabel pris – Ja så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi er med dig gennem hele forløbet til at rådgive, vejlede og hjælpe dig hvis der skulle være behov for det.
Vi kan kontaktes gennem nedenstående kontaktformular, eller på vores mail [email protected].

Vi kan også kontaktes på vores tlf. nr. 28 25 53 59.